Centro Dentral Ortodoncia Dra. López

Ronda de Santa Eulàlia 3 Baixos 3 08780 Pallejà Barcelona Espanya
630 55 92 74

Especialistes en odontologia a Pallejà amb més de 50 anys d'experiència

La nostra salut bucodental és una qüestió molt important i, per això, l'hem de posar en mans d'especialistes rigorosos. Al Centro Dental Ortodoncia Dra. López fa més de mig segle que oferim uns serveis odontològics totalment personalitzats i de qualitat, tant per a adults com per a nens i adolescents. Benvinguts!

La nostra clínica està ubicada al municipi català de Pallejà i t'ofereix un ampli ventall d'especialitats dentals exercides per odontòlegs acreditats que s'encarreguen de proporcionar-te el més convenient per a les teves necessitats. Cobrim totes les àrees de l'odontologia general, conservadora i preventiva i realitzem tota mena de tractaments d'estètica dental, periodòncies, endondòncies o ortodòncies.

El nostre equip realitzarà un estudi previ del teu cas per recomanar-te el tractament més adequat per a la teva malaltia. Fem servei la tecnologia més avantguardista i les tècniques més innovadores per garantir-te uns resultats 100% satisfactoris.

Vols corregir la col·locació de les teves dents i lluir un somriure perfecte? Els nostres tractaments d'ortodòncia s'encarregaran de resoldre aquest problema i, a més, si vols que els teus brackets passin totalment desapercebuts, pots triar l'ortodòncia invisible Invisalign. 

Duem a terme tota mena de curas d'estètica dental, que inclouen des de tractaments exhaustius d'higiene bucodental fins a blanquejaments, amb l'objectiu de tornar al teu somriure aquell blanc lluent i impolut. 

Realitzem implants dentals, tant fixos com extraïbles, amb l'objectiu de substituir una o totes les peces dentals que tinguis defectuoses. Apliquem tota mena de fèrules i pròtesis dentals, sempre basant-nos en les necessitats dels nostres pacients.

Els més petits també tenen un lloc al nostre centre. Volem ser els seus dentistes de referència i que ens vegin com un especialista que vetlla per la seva salut bucodental. Cobrim tota mena de serveis d'odontopediatria de manera exhaustiva i individualitzada. 

A més, prestem un servei per a pacients amb necessitats especials, com ara malalts d'autisme o persones amb deficiències. Es tracta de persones que exigeixen una dedicació encara més personalitzada: quan venen per primera vegada a la nostra clínica els ensenyem les instal·lacions sense aplicar-los cap tractament. Tot amb l'objectiu que perdin la por del dentista i estiguin més receptius a les nostres cures.

Confia en Centro Dental Ortodoncia Dra. López. Els teus especialistes odontològics des del 1964. Posa't en contacte amb nosaltres!

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible